Pek çok farklı ekmek türü bulunur ve her birinin ayrı bir kullanım alanı vardır. Tüketiciler olarak ekmekleri sadece "beyaz" ya da "tam buğday" olarak ayırmak yerine, işlevlerine göre değerlendirmek daha doğrudur.
Roll ekmek, sandviçler ve hamburgerler için idealdir. Yumuşak dokusu, iç malzemenin dışarı taşmasını engeller.
Tandır lavaş, kebapçılar için vazgeçilmezdir. İnce yapısı sarım kolaylığı sağlar.
Pide, özellikle iskender ve fırın yemeklerinde tercih edilir.
Baget, dışı çıtır içi yumuşak yapısıyla kahvaltı ve atıştırmalıklar için mükemmeldir.
Simit ve poğaça, daha çok kahvaltılık ve pratik ara öğün ihtiyacı için uygundur.
Çıtır Ekmek olarak, farklı ihtiyaçlara göre ideal çözümler sunuyoruz. İster restoran sahibi olun, ister market zinciri yönetin; size özel ekmek çeşitlerimizle işinize değer katıyoruz.